Transporto paslaugos užsakymas

Jau nieko nebestebina prekių užsakymas iš bet kurios pasaulio valstybės. Nesvarbu, ar tai būtų alyvuogių aliejus iš Ispanijos, ar olandiškas sūris, ar madingiausi drabužiai iš pačios madų sostinės, Milano. Viskas paprastas ir nesudėtinga. Jūs išsirenkate prekę, atliekate jos užsakymą, sumokate internetinės bankininkystės pagalba ir puikiai Europoje išvystytos transporto paslaugos bei plačiai išsidėstę jų maršrutai galės pristatyti norimą prekę iš bet kurios vietos. Ar teko girdėti, kad gabenami ir nestandartiniai baldai, automobiliai, naminiai gyvūnai ir viskas, ką tik galima supakuoti? Todėl būkite ramus, jei staiga apima panika gavus patrauklų darbo pasiūlymą Prancūzijoje, Belgijoje ar Švedijoje, kaip reikės persikraustyti. Transporto paslaugos galimos ne tik Lietuvoje, bet ir gana plačiai už jos ribų.


Norint užsisakyti transporto paslaugą tereikia išsirinkti vieną iš gausybės vežėjų, kuris Jums pateiks komercinį pasiūlymą su nurodytais terminais bei paslaugų įvertinimą. Jei reikalinga, galės sutvarkyti muitinės dokumentus, pasiūlyti krovinio draudimą. Jums tereikės įvardinti vežamą krovinį, sutarti paėmimo datą, laiką, vietas, iš kur reikalinga krovinį paimti ir kur jį pristatyti. Vežėjas materialiai atsako už krovinio saugumą nuo pakrovimo iki jo atidavimo gavėjui bei kuo skubiai informuoti užsakovą apie įvykius kelyje ar kitus trukdymus krovinio pristatymui laiku. Tad viskas labai paprasta ir operatyvu. Kiekvienai siuntai yra priskiriamas individualus numeris, pagal kurį galite stebėti savo krovinio „judėjimą“. Aišku pasitaiko atveju, kai siunta pasimeta, ar nukeliauja ne į tą sandėlį, valstybę, nepakraunama ar net pažeidžiama, todėl šiuos atvejus taip pat geriausiai sutarti su vežėju iš anksto sutartyje.


Neretai viena ar kita transporto paslaugas siūlanti kompanija specializuojasi į perkraustymo, užsakymų pristatymo ar skubių siuntų gabenimą. Būna, kad kompanijos siūlo ir pakavimo paslaugas naudodami specialias užsakomąsias dėžes, kurios itin palengvina ir taip pat pagreitina darbų kokybę.


Kad transportavimo paslaugos būtų atliekamos nepriekaištingai ir laiku, nepalikite to paskutinei minutei. Užsakymą verta derinti prieš savaitę ar net anksčiau, nes užsakant pervežimo paslaugą užsakovas turi būti tikras, kad užsakytas transportas atvyks laiku bei bus paruoštas pervežimui.

3 comments:

  1. Tiesa rašote. Pati įsitikinau, kad transportavimo paslaugos negali būti atidedamos paskutinei minutei. Nes tada jos tikrai nebūna atliekamos nepriekaištingai.

    ReplyDelete
  2. Labai patinka, kad ir vietiniai pervezimai įeina transportavimo įmonių veiklą. Kartais tikrai prireikia ką nors pervežti iš vieno miestelio į kitą, o pačiam galimybių nėra.

    ReplyDelete